Interieurontwerper Interieurstylist Interieuradvies Bussum Het gooi Utrecht Amersfoort Hilversum Amsterdam Interieurdesigner

 Ben je nieuwsgierig geworden of zou je meer informatie willen over een interieurontwerp & interieuradvies, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Als je uit enthousiasme een mail stuurt, vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden.

-Maaike

T: 0 623 413 767
E: info@nevermindthestyle.nl

WHAT PEOPLE SAY

Veel te lang hadden we voorbeeldkleuren op de muur, en ideeën in ons hoofd die niet in elkaar konden worden gezet, totdat we Maaike ontmoetten. Vanaf het eerste gesprek wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt met Maaike als onze interieurarchitect. Ze heeft een rustige en professionele benadering om te begrijpen wat belangrijk voor ons is met betrekking tot de stijl die we wensen en de functie van ons ouderlijk huis.
Haar kleuradvies, kamerontwerpen en meubelkeuze waren perfect afgestemd op onze wensen. De presentatie en impressie van het ontwerp met het 3D-model hielpen te zien hoe het ontwerp tot leven kan komen. Met behulp van het boodschappenlijstje zijn we al flink opgeschoten en Maaike blijft ons met haar fijne contacten en netwerk van vakmensen helpen en begeleiden bij het afmaken van ons huis.

Mirjam en Darren,

Jaren '20 woning

Bussum

WHAT PEOPLE SAY

"Wonderbaarlijk hoe iemand na 1 gesprek zo goed onze wensen begrijpt! Maaike kwam met een plan dat al onze verwachtingen overtrof. We hadden Maaikes hulp ingeschakeld in november omdat we een huis hebben gekocht met een bijzondere indeling. Binnen een paar weken hadden we een afspraak en vlot er na dus een heel tof plan voor de inrichting! Plus een uitgebreid lichtplan en kleurenadvies om het helemaal af te maken. Voor de aannemer en alle anderen die bij de verbouwing van het huis betrokken zijn was het plan ook heel prettig :) Mijn vriend en ik hebben redelijk dezelfde smaak, maar op detail niveau willen we vaak net iets anders dan de ander. Maaikes ideeën waren steeds een schot in de roos voor ons allebei. Wij zijn ontzettend blij met Maaike! Vanwege het resultaat natuurlijk, maar ook het fijne, warme contact en alle service die ze (nog steeds!) biedt om ons te verbinden aan verkopers en interieur specialisten in haar netwerk. Maaike hartelijk dank voor alles!💚"

Janneke en Jord, Hilversum

Nevermind The Style
Bussum

 
Kamer van Koophandel: 75673363
Bank gegevens: NL42RABO0345262360
btw-id: NL001906593B36