top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNevermind The Style

Inspiratie voor jouw lenteproof interieur

Het is zover, de lente van 2021 gaat bijna van start. Of kunnen we zeggen, als we naar buiten kijken, dat het al van start is gegaan?


In het zonnetje in onze achtertuin ben ik aan het genieten van de zon tijdens het schrijven van deze blog. Er ontstaan enorme lentekriebels. Ik ontwaak uit een soort winterslaap en heb het gevoel dat ik weer van alles wil doen. Dit gaat ook altijd samen met een enorm onrustig gevoel om ons eigen interieur aan te pakken. Behoefte aan kleur, behoefte aan licht en luchtige materialen.


Hoe maak jij je interieur lenteklaar?

De behoefte aan meer heldere en frisse lentekleuren is groot. Waarschijnlijk zie je om je heen nog de winterse decoratie staan in je interieur. Wisselen is key!

Hop naar zolder ermee, tot volgend jaar ;-) Tijd voor wat vrolijkheid en kleur in huis.

Maatwerk kast met daarin de Geist lamp van Fest Amsterdam

In dit ontwerp heb ik extra kleur gebruikt in de verlichting. De armaturen van Ferm Living zijn kleurrijk, vrolijk en speels.

Net als het armatuur van Fest Amsterdam dat in de maatwerk kast staat. Een echt statement in je interieur én met kleur.Keuken ontwerp met kleurrijk behang van Photowall

Over vrolijke lentekriebels gesproken. Het behang knalt van de muur af. Daar word je toch blij van. Een groot kleurenpalet om daarna verder mee te kunnen werken in het stylen van je woning.


Wat mag niet ontbreken in een stylish lente interieur?

Een mooie bos bloemen natuurlijk. Tulpen, ranonkels ene pioenrozen zijn echt lentebloemen. Stel een mooie bos samen en zet ze in een glazen vaas. Lekker luchtig en het geeft een schoon en fris gevoel.

Dé musthave van dit moment zijn de gedraaide kaarsen. Kies een kleur uit het kleurenpalet en geef ze een prachtig plekje in huis. Mijn persoonlijke favoriet zijn de gedraaide kaarsen van Dille & Kamille. De organische vorm terug laten komen in een kaars is tof en het is net even spannender en vrolijker dan een normale kaars. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en bijna zonde om te branden. Check it out!


Have fun met het stylen van jouw lente interieur.


Liefs Maaike146 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page