top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNevermind The Style

'Sevilla in kleur en vorm'

Tja, wat heeft dat met interieur te maken, hoor ik je denken?

Sevilla, by far de mooiste stad die ik heb mogen beleven en waar ik twéé van mijn passies als interieurstylist heb ontdekt Kleur en Vorm!

De kleuren van de sinaasappelbomen komen bijna weer tot leven als ik eraan terugdenk.

Na onze trip, naar deze levendige stad, wilde ik zo graag een fruitboom in de tuin. Het is een dwergsinaasappel geworden, genaamd kumquat. Een prachtige verschijning door de kleine oranje citrusvruchten die eraan groeien in combinatie met het fris groene blad, een mooi kleurcontrast. Én verfrissend om te gebruiken in een karaf met koud water op een warme zomerdag.


Het Metropol Parasol is een inspirerend en modern gebouw dat door de Duitse architect Jürgen Mayer-Hermann is ontworpen. Dit sierlijke en organische ontwerp is de vorm van 6 parasols die uit de grond lijken te komen. Een prachtig contrast tussen de moderne en oude architectuur in Sevilla.


Wat mij inspireert zijn de vriendelijke en speelse vormen. Door hier rustig mijn fantasie op los te laten en vooral de belijning van het gebouw in mij op te nemen kan ik dit vertalen tot een nieuw interieurconcept.

Tegenwoordig zijn organische vormen in interieurdesign weer helemaal hot. Ronde maar ook ovale eettafels zijn niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur. Hierdoor zijn er geen aparte mannen en vrouwenhoekjes meer aan tafel 😉, dus nu weet je wat je te doen staat als je van lang én gezellig tafelen houdt. Het is niet voor niks dat organische vormen als vriendelijk en speels worden ervaren.Groetjes Maaike


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page