top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNevermind The Style

Trend Alert: Teddy en Bouclé in je interieur

Aaibaar en comfortabel it is!


De trend van 2021 is Teddy en Bouclé.

Te gekke stoffen die voortkomen uit onze behoefte om aangeraakt te worden. Om ons heen is er veel veranderd t.o.v. afgelopen winter. We gaan een nieuwe fase in. Er spelen andere behoeftes bij mensen. Om een goed interieuradvies te kunnen geven is het belangrijk om te weten waar de behoefte op dit moment ligt.

Doordat we veel minder fysiek met elkaar in contact komen hebben we in ons interieur des te meer behoefte aan aaibare en zachte materialen waarin we kunnen cocoonen en ons echt thuis voelen.

Het toevoegen van de juiste materialen in je interieur kan helpen, zoals een Teddy stof.

Het is aaibaar, vriendelijk, zacht, geeft comfort en zorgt ervoor dat de gemiste behoefte om aangeraakt te worden aangevuld wordt. Als je deze Teddy of Bouclé stof dan ook nog combineert met sfeervolle kleuren in een modulair en creatief in te delen ruimte, voelt het even als een eilandje waar je mag gewoon mag 'zijn'.


Ook zitten we in een fase waarbij velen van ons thuiswerken, en dat zal de aankomende periode best nog even zo blijven. Doordat we veel meer thuis zijn, veranderen onze behoeftes in huis ook. We werken hier, we eten hier met vrienden, er moet huiswerk gemaakt worden en oh ja we willen ook nog even ergens in huis alleen kunnen zijn.

Hoe dan?


We hebben, veel meer dan ooit, behoefte aan een multifunctionele indeling in huis. Alleen zijn onze huizen niet groter of anders gebouwd dan voor het Corona-tijdperk. Dit houdt in dat we veelal minder rust ervaren thuis.


De trends die hieruit voortgekomen zijn om hét interieur van 2021 te ontwerpen zijn:

1. Een Elastisch interieur creëren; daarmee zorgen we ervoor dat de multifunctionele indeling goed toepasbaar is maar ook goed veranderbaar in verschillende thuissituaties.

Stretch it to the max!

2. Creatief omgaan met ruimtes; Speels indelen, ruimtes mogen veranderbaar zijn. Modulair inrichten kan hierbij goed helpen.

Think out of the box!

3. Een regeneratie ruimte; dit komt voort uit de emotionele waarde die we graag weer in huis willen voelen.

Soft & Relax!


Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we die rust- en herstelmomenten terugbrengen in ons interieur?

Door een plek te creëren om te regenereren (en ook die kan multifunctioneel zijn). Alleen zijn helpt om bij te komen van drukke momenten in ons leven, dan gaat er weer energie stromen in ons lijf.


De regeneratie ruimte thuis staat natuurlijk direct in verbinding met de natuur. Niet voor niks zijn aardetinten, organische vormen en natuurlijke materialen op dit moment mega hot. We geven zelf al aan dat we daar behoefte aan hebben namelijk.

We zijn op zoek naar texturen, vormen die meebewegen en we willen lucht in huis. Een ruimtelijk interieur geeft je de mogelijkheid tot een multifunctionele inrichting.


Het interieur van 2021 mag dus speels, creatief, organisch, natuurlijk en modulair zijn.


Een trend is niet voor niks een trend!


Groetjes Maaike


Op de foto's zie je impressie van producten van HK Living.

Voor meer informatie:info@nevermindthestyle.nl


235 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page