top of page

New Classic Nordics

Voor deze jaren '20 woning met prachtige architectonische elementen creëerde ik een totaal interieurontwerp voor de hele benedenverdieping.

Het gebruik van kleur was een must. De combinatie van klassieke en Scandinavische elementen laten het interieur tot leven komen. En kijk vooral even naar de toffe fauteuil van Artifort, dé statement van de woonkamer.

De sierlijsten die de wanden bekleden geven een klassieke touch aan het interieur. Zo zijn ze af van de lange witte wanden die weinig gezelligheid gaven. 

De verlichting was een uitdaging, daar hadden de bewoners een duidelijke wens. Geen strepen op de wanden en geen onrust. Die wens heb ik in vervulling gebracht. Een zachte manier van verlichten, diffuus licht heb ik toegepast boven de eetkamer tafel. 

De grote maatwerk kast die ik ontworpen heb benadrukt het familiegevoel en de gezelligheid die in dit gezin overheerst. Het samenzijn en gezellige avonden aan tafel met vrienden was een belangrijk punt. De functies worden nu duidelijk gescheiden en toch voelt het als een eenheid

bottom of page